Ressenyes

“Ens van entregar la piscina a principis de juliol i estem molt satisfets amb tot. El gresite blanc perla ens ha quedat de fàbula, reflexa el cel i els arbres. El led de color es preciós per la nit. Sens dubte els recomanaré a qui em pregunti. Moltes gràcies.”

Marta Romera García

5/5

“Comercial súper atent, empresa molt fiable, qualsevol dubte o temor te’l solucionen. Sempre et contesten al telèfon. Estem encantats”

Aurelio Gutiérrez

5/5

“Estem molt satisfets amb la piscina i les obres del jardí. Gent treballadora i responsable. Molt agraïts”

Miriam Rius Domenech

5/5

“Tot perfecte, no tenim queixes. Grans profesionals”

Julià Artés

5/5

“Un gran projecte fet realitat. La meva família

 i jo no podem estar més contents. 

Recomano aquesta empresa 100%”

Evelyn Jiménez

5/5

“Em vaig decidir per aquesta empresa per la seva professionalitat. L’assessorament abans de començar a fer la piscina de 10. El seguiment de l’obra per part de l’arquitecte et dóna una seguretat que altres empreses no ofereixen”

Rosa Grau

5/5

“Em van assessorar molt bé. La qualitat-preu immillorable”

Marc Martínez

5/5

“Bona qualitat-preu. Molt professionals. Teniem pressupostos més barats però vam valorar la qualitat i la durabilitat dels materials que ens va oferir la comercial i ens ha quedat una piscina amb manteniment gairebé cero i per gaudir-la tota la vida”

Izan Romero

5/5

“Treballadors, atents, professionals… no tinc adjectius per definir el bon ull que hem tingut a l’hora d’escollir aquesta empresa. Estem molt contents i agraïts”

Margarita Contreras

5/5

“Portàvem dos anys volent construir una piscina al nostre jardí i amb tota la situació que ha passat del virus  i en vista que ens quedàvem sense vacances ens vam decidir per aquesta empresa i és el millor que hem pogut fer. Una piscina i terrassa que ja podem gaudir. Els recomanem”

Roger M.

5/5

“Les obres a casa sempre són molestes però han trigat només dues setmanes en construir i posar en funcionament la piscina, la qual cosa ens ha suposat disfrutar de la nostra piscina rápidament”

Ainhoa Ortiz

4.5/5

“Recomendables 100%”

F.G.

5/5

“Tot perfecte”

Ricardo L.

5/5

“Han trigat més de l’esperat en poder tenir la piscina enllestida degut a les pluges”

Alfons Martí

4/5

“Molt clars durant tot el procès”

Alberto J.

5/5

“Gent professional que sap el que es fa. Des de l’inici veu entrendre el que volia i ara ja tinc el meu somni fet realitat. Moltes gràcies a tot l’esquip us recomanaré a tothom.”

Anónimo

5/5

“Voliem una piscina per gaudir de la nostra jubilació i contractar-los ha estat el millor que hem fet. Ara els nostres nets  venen a passar més temps amb nosaltres”

Montserrat Castellà

5/5

“Em va sorprende la tècnica que utilitzen per construir la piscina, realment molt pràctica. Molt professionals”

Anònim

5/5

“Bon servei i tracte”

Ramón Pons

5/5

“La nostra experiència ha estat bonatot i que hem tingut contratemps en quan als permisos d’obra i el mal temps.

Recomano a qualsevol persona que vulgui fer una piscina que faci el projecte amb temps ja que en el nostre cas han trigat 3 mesos en donar-nos el permís. En tot cas, sempre vem estar informts i tot l’equip va fer un bon seguiment de l’obra”

Alejandro

4/5

“Equip molt maco. Molt professionals. Estem molt satisfets de com està quedant la piscina. Recomana a qualsevol persona una empresa com aquesta”

Gerard Borrego

5/5

“El millor: l’assessorament, la rapidessa, el seguiment, el certificat de garantia i poder gaudir ja de la nostra piscina.

El pitjor: els imprevistos i les molèsties que comporta unes obres a casa tot i que siguin al jardí”

Família Hernández-Prats

5/5

“Sempre hi ha dubtes de a qui contractar per fer un projecte de tal magnitut pero la veritat que la fiabilitat que ens van donar quan ens van presentar el projecte no ens la va donar un altre empresa. Hem acertat al 100%. Estem molt contents”

Arnau Fijaro

5/5

“No li dono 5 estrelles perquè al final vam haver de pagar una mica més del que esperavem degut a imprevistos però estem molt contents de com ha quedat la piscina”

Aitor Casas

4.5/5

“Hem escollit una piscina amb un acabat una mica més car (porcelánic) pero el resultat és espectacular. Sens dubte els recomano”

Juan Gómez

5/5

“Molt atents. Hem estat informats durant tota l’obra”

Laura G.

5/5

“Ha anat tot molt bé. Molt recomanables”

Silvia Mont

5/5

“Molt contents amb tot l’assessorament i seguiment rebut. eLs acabat que ens van recomanar han quedat preciosos”

Clàudia Rivert

5/5