Piscina Poliuretana

Un equip de professionals qualificat aplica capes de poliurea fins aconseguir una membrana de 2 mm de gruix sense juntes i una elasticitat de fins el 500% donant a l’estructura de la piscina una impermeabilització perfecta amb garantia de fins a 10 anys.

Avantatges de la Poliurea

L’ avantatge d’utilitzar poliurea com impermeabilitzador del vas de la piscina és la formació d’una membrana contínua adherida al suport. Aquesta membrana s’adapta perfectament a la superfície de l’estructura, sempre amb les imprimacions necessàries que indiqui el fabricant.

 Al ser una làmina contínua adherida, el funcionament com a barrera d’entrada d’aigua és molt més eficaç, ja que si es produeix una ruptura, l’aigua no es pot filtrar sota la resta de la impermeabilització, la cual cosa ofereix moltíssima més garantia.

Els tractaments amb poliurea és la inversió ideal en un producte d’altíssima qualitat pensant en les seves avantatges i estalvi a mig i llarg termini, en canvi, l’ús de làmines forjades o ciment llis per l’estanquitat del got a curt termini requereix d’un manteniment elevat.

 

Alta eficàcia com impermeabilitzant
Confereix protecció als elements sobre els que s’aplica

S’adapta a qualsevol geometria

Permet aplicar una membrana contínua sense juntes

Ràpida posada en servei

Gran resistència química

Resistència física elevada ( davant abrasions, esquinçament o compressió)
Gran elasticitat
Alta adherència sobre els suports aplicats

No conté disolvents

Resistència davant inclemències metereològiques
Antiarrels

És insensible a l’aigua i la humitat
Es pot aplicar en vertical i horitzontal