Piscina Microciment

El microciment és un revestiment compost per una base cimenticia d’altes prestacions, barrejada amb polímers mezclada con 

polímers, fibres i àrids. 

D’aquesta barreja s’obté un material de qualitat, resistent i que s’adapta perfectament a l’estructura de la piscina.

El microciment en piscines ha estat una revolució en el revestiment d’aquest tipus d’espais exteriors. És un revestiment d’entre 2 i 3 mm i es tracta d’un material que per la seva elasticitat, continuitat i resistència pot contenir l’aigua i no deixar fisures, no s’esquerda ni quartera, convertint-se així en un material impermeable sense deixar de decorar la superfície.

El microciment es pot combinar amb pigments naturals, de forma que cadascú pot escollir quin to donar a la seva piscina. Tot i que existeix una carta de colors, cada piscina acaba sent única, perquè també influeixen els acabats  en el que les opcions són molt amplies: llis, estucat, brillant, mate, amb més o menys efecte de vetes, amb el color mes o menys uniforme…

Tot aquest ventall de possibilitats permet escapar de la “típica piscina” per crear una piscina més personal i acrod a l’estil que més li agradi.

El microciment combina amb qualsevol material i s’integra a qualsevol paissatge, estil i entorn. Es pot construir una piscina de microciment i revestir la corona i la zona del voltant amb fusta, per exemple. Un acabat irregular d’estil eivissenc o posar pedra natural a la corona, si es tracta d’una finca rústica, són opcions que val la pena considerar.